28 Ağustos 2009 Cuma

atesi yakalamak (catching fire)


catching fire isimli, üçlemenin 2. kitabı 1 eylülde raflardaki yerini alacakmıs..
Türkçe çevirisi hemen çıkar mı orasını bilemicem, 7 Kasım daki hayati sınavımdan önce cıkmazsa cok sevinirim, duy sesimi pegasus yayınları!!!

baska bir sevindirici haber vermek gerekirse; 2011'de filmini de izleyebileceğimizi söyleyebilirim, sanırım üçleme tamamlanmış olacak o zamana kadar..
Sinemada bu filmi izlemek, capitoldeki ve mıntıkalardaki izleyiciler kadar bizlere de zevk vericek...
http://www.imdb.com/title/tt1392170/


ATEŞİ YAKALAMAK SUZANNE COLLİNS

kıvılcımlar parlıyor, alevler yayılıyor ve capitol initakam istiyor...

Her şeye rağmen, Katniss Açlık Oyunları’nın galibi oldu. O ve 12. Mıntıka’dan arkadaşı Peeta Mellark hayatta kalabilmeyi başarabildiler. Her şeyden sonra Katniss, ailesine ve en yakın dostu Gale’e geri döndü. Gale ona karşı soğuk davranmaktadır. Peeta ise ona tamamen sırtını dönmüştür ve Capitol’e karşı bir isyan olduğuna dair dedikodular dolanmaktadır. Bu isyanda Katniss ve Peeta’nın da payı olmuş olabilir.
Şok içinde olan Katniss, büyük bir kargaşayı ateşlemiştir ve bu kargaşayı durduramayacağından endişelenmektedir. Katniss ve Peeta’nın Capitol’ün zalim Zafer Turu için mıntıkaları dolaşma zamanı yaklaşırken, bahisler oldukça yüksektir. Eğer birbirilerine olan aşklarını tamamen yitirdiklerini kanıtlayamazlarsa, sonuç korkunç olacaktır.
Açlık Oyunları üçlemesinin ikinci kitabı olan Ateşi Yakalamak kitabında, Suzanne Collins Katniss Everdeen’in büyüleyici hikayesine devam ediyor. Onu her zamankinden daha da zorluyor… Her sayfasında okuyucuyu sürprizlerle şaşırtmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder